Poutrel kopen? Metalen Vda is ijzersterk
in stalen poutrels, balken en liggers

Poutrel, stalen balk of ligger kopen?

  • Poutrel bestellen voor uw verbouwing?
  • Een stalen balk nodig in uw nieuwbouw?
  • Stalen ligger in bepaalde afmeting en met bepaald gewicht?
  • Poutrel online kopen?

Soorten poutrels

Wij bieden verschillende soorten stalen balken aan:

Waarvoor gebruikt u een poutrel of stalen ligger?

Een poutrel of stalen ligger kan voor allerlei doeleinden in de bouw gebruikt worden. Bijvoorbeeld als u verbouwt en u verwijdert een steunmuur om een ruimte groter te maken. Dan heeft u een stalen balk nodig om die muur te ondersteunen. De stalen ligger draagt dan het gewicht van het stuk muur erboven en ondersteunt eventueel ook de vloer van de verdieping erboven of de dakconstructie. Een poutrel dient dus als stalen steunbalk.

Snelle levering poutrels, stalen balken en stalen liggers

Metalen Van den Audenaerde levert uw poutrels, stalen balken en stalen liggers snel én vakkundig af. U bestelt makkelijk en vlug telefonisch of via e-mail en wij zorgen voor een snelle levering.

Stalen balken met gaten

Wij kunnen uw poutrel voorzien van gaten in allerlei afmetingen.  Wij lassen en boren gaten zoals u dat wenst. En wij verven ook uw poutrels en balken.

Stalen poutrels, stalen balken en stalen liggers in allerlei afmetingen en gewichten

Wij beschikken over een grote voorraad stalen balken, liggers en poutrellen in heel wat afmetingen en gewichten. Kies uw geschikte steunbalk uit en wij zorgen voor de rest.

Poutrel op maat

Een bijzondere afmeting nodig? Of poutrels voorzien van gaten? Wij lassen uw metalen balken op maat en voorzien ze van gaten op de juiste plek.

Prijs poutrel

Wat is de kostprijs van uw poutrel? Dat hangt van het type balk af, de lengte, de hoeveelheid die u bestelt. Bij Metalen Van den Audenaerde kan u steeds rekenen op concurrentiële prijzen voor kwalitatieve poutrels. En onze uitmuntende service krijgt u er nog bovenop.

Poutrel bestellen?

U bestelt heel makkelijk bij ons met een simpel telefoontje of een mail. Wij zorgen ervoor dat u uw poutrels, balken en metalen liggers zo snel mogelijk kan afhalen. Graag geleverd op uw bouwwerf? We zorgen voor een snelle levering!

Poutrel bestellen? Graag wat extra advies?
Bel +32 496 78 91 06 of mail ons!