Betonnetten kopen?
Metalen Van den Audenaerde is ijzersterk
in betonnetten

Betonnetten kopen?

  • Betonnetten bestellen voor uw verbouwing?
  • Betonnetten nodig in uw nieuwbouw?
  • Betonnet in bepaalde afmeting nodig?
  • Bouwstaalnet online kopen?

Betonnetten als betonbewapening

Betonnetten of bouwstaalmatten zijn – zoals het woord zelf zegt –  stalen staven die verweven zijn tot een net. Met zo’n betonnet bewapent u makkelijk en snel grote oppervlaktes.

Betonnet bestellen en kopen?
Bel 03 324 41 26 of mail ons

Soorten betonnetten

Bij Metaal van den Audenaerde vindt u betonnetten met diameters van 5, 6, 8, 10 en 12 mm. Voor chapenetten hebben wij doorsnedes van 1,7 mm met de afmeting van 2m op 1m. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Laat het ons weten: ons maatwerk maakt alles mogelijk!

Wij knippen al uw betonnetten op maat

Betonnetten met specifieke afmetingen nodig? Wij knippen elk betonnet op de perfecte maat. Zo bent u niet gebonden aan de afmetingen van de bouwstaalmatten die we op voorraad hebben liggen.

Betonnetten afhalen in onze metaalshop of laten leveren op uw werf

Uw betonnetten zelf afhalen? Bezoek onze metaalhandel in Deurne voor een snelle service. Als u graag nog specifieke bewerkingen wenst, knippen we uw betonnetten ter plekke voor u ze inlaadt.

Liever een snelle levering? Onze vracht- en kraanwagens staan stand-by. Wij leveren uw betonnetten tot ver op uw werf met onze kraan zodat u direct aan de slag kan.

Prijs betonnetten

Wat kost een betonnet? De prijs van je bouwstaalmat hangt af van de uitvoering, de diameter, de afmetingen en de hoeveelheid. Wij werken met concurrentiële prijzen voor topkwaliteit betonnetten.

Betonnet bestellen? Graag wat extra advies?
Bel +32 496 78 91 06 of mail ons!