Platte latten of plaatijzers kopen in regio Antwerpen?

Op zoek naar plaatijzers voor uw werf?

Bent u op zoek naar plaatijzers voor uw bouwproject? Platte latten om op uw poutrels en stalen kokers te lassen? Metaal Van den Audenaerde heeft een grote voorraad plaatijzers aan een scherpe prijs. Zoekt u nog wat anders? Neem dan gerust een kijkje in ons ruim assortiment stalen en metalen.

Metaal Van den Audenaerde: vaste leverancier voor professionals en particulieren

Metaal van den Audenaerde is dé one-stop-shop voor al uw plaatijzers. Met meer dan 80 jaar ervaring zijn we de vaste leverancier van aannemers, lassers, schrijnwerkers en doe-het-zelvers. Heeft u vragen over ons materiaal? Wij adviseren u graag doorheen uw bouwproces.

Ruim aanbod platte latten en plaatijzers

Onze platte metalen latten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Vindt u niet onmiddellijk het juiste formaat? Laat het ons weten en wij bewerken uw plaatijzer op maat van uw specifieke wensen.

Maatwerk: alle soorten bewerkingen voor uw plaatijzers

Bij Metaal Van den Audenaerde zorgen we ervoor dat u telkens aan de slag gaat met het juiste materiaal. Uw plaatijzers lassen en slijpen we dus volledig op maat. In ons werkatelier maken we alle soorten bewerkingen mogelijk:

  • Lassen
  • Slijpen
  • Zagen
  • Boren
  • Plooien
  • Verven (anti-corrosie coating, lasprimer)

Uw plaatijzers afhalen in onze ijzerwinkel in Antwerpen

Via de Antwerpse Ring afrit Sportpaleis bent u zo aan onze metaalshop in Deurne. U hoeft geen parking te zoeken: u kan simpelweg ons terrein oprijden en aan ons magazijn uw materialen inladen.

Platte latten snel geleverd op uw werf

Doe een beroep op onze eigen leverdienst en laat uw plaatijzers en andere metalen tot aan uw deur leveren. Ligt uw werf niet aan de straatkant? Geen probleem: onze kraanwagen zet uw materiaal waar u maar wil. Zo hoeft u zelf niet te sleuren met zware metalen en wint u tijd.

Op zoek naar platte latten of plaatijzers in regio Antwerpen?
Bel +32 496 78 91 06 of mail ons!