Uw metaalhandel in Antwerpen en omstreken

Ijzerhandel nodig in regio Antwerpen?

Op zoek naar ijzerwaren in omgeving Antwerpen? Dan bent u bij Metalen Van den Audenaerde aan het juiste adres! In de provincie Antwerpen hebben we een sterke reputatie als betrouwbare leverancier van metaal en staal. Wij helpen u snel én efficiënt aan het juiste materiaal!

Metalen Van den Audenaerde: uw ijzersterke metaalhandelaar in Antwerpen

Metalen Van den Audenaerde is dé go-to ijzerhandel in regio Antwerpen voor aannemers, professionals, schrijnwerkers, lassers en doe-het-zelvers. Wij adviseren u bij uw materiaalkeuze en staan u met raad en daad bij doorheen het bouwproces.

Metaalhandel met meer dan 80 jaar ervaring

Al meer dan 80 jaar bezorgen wij kwaliteitsvol materiaal aan bouwwerven in omgeving Antwerpen. Wij zijn specialisten in staal en delen die expertise graag met onze klanten. Laat ons samen bouwen aan succesvolle projecten.

Kwaliteitsvol materiaal voor uw renovatie en nieuwbouw

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle metalen voor uw verbouwing of nieuwbouw? Wij bieden een ruim assortiment ijzerwerk in allerlei afmetingen en vormen. Ontdek onze grote voorraad:

Kom uw materiaal zelf afhalen in onze ijzerhandel in Deurne

Kom uw materiaal ophalen in onze metaalshop in Deurne. Wij zijn vlot bereikbaar via de afrit naar het Sportpaleis op de Antwerpse Ring. Parking zoeken hoeft niet: u mag onze ijzerhandel gerust binnenrijden en uw materialen inladen.

Wij leveren in de ruime regio van Antwerpen!

Uw materiaal zelf komen ophalen is geen optie? Geen probleem, wij leveren uw materiaal rechtstreeks op uw werf! Onze vrachtwagens staan stand-by om uw materiaal snel en veilig te leveren. Met onze kraan zetten we uw materiaal ineens op de juiste plaats. Dat bespaart u heel wat tijd en moeite!

Op zoek naar een metaalhandel in regio Antwerpen?
Bel +32 496 78 91 06 of mail ons!